Концертът на Плевенска филхармония и Александрина Пендачанска  “Това съм аз“ 

...
Концертът на Плевенска филхармония и Александрина Пендачанска  “Това съм аз“ 
Коментари Харесай

Музикалният спектакъл „Това съм аз“ ще бъде представен в Бургас

Концертът на Плевенска филхармония и Александрина Пендачанска  “Това съм аз “  ще се състои в Културен дом  НХК, а не в Летен спектакъл, както беше оповестено. 
Датата и часът са непроменени -5 юли-20.30ч. Билетите закупени по- рано ще важат без презаверка.
 Организаторите се извиняват за породеното стеснение!
 За повече информация тел.0894/898-098- Маруся Русева. 

„ ТОВА СЪМ АЗ ”

Мултимедиен концерт-спектакъл „ Това съм аз “ и музикален празник за всички фенове на оперното изкуство ще сервира световноизвестното българско сопрано Александрина Пендачанска на 5 юли от 20:30 часа на сцената на Културен дом НХК Бургас.

Събитието ще означи 30-годишния креативен път на певицата, почнал от сцената на зала 1 на НДК, който включва над 70 функции от предкласиката (Попея, Агрипина) до музиката на 20-ти век (Саломе, Кризотемис), от Белканто и Верди (Семирамида, Ермионе, Сомнамбула, Елизабет II, Луиза Милер, Еболи) до Бетховен (Фиделио) и Вагнер (Кундри), от колоратурен сопран (Царицата на нощта) до мецосопран (Кармен). С гастроли на най-големите международни музикални подиуми, с осъществявания под палката на най-признатите диригенти на своето време, с високо оценени записи на Моцартовите опери на Рене Якобс за Хармония Мунди, наградени с голям брой награди, измежду които BBC Music Magazine Award, Gramophone’s EditorChoice, две номинации за Грами за най-хубав типичен албум и най-хубав оперен запис Александрина Пендачанска е несъмнено един от най-признатите гласове на своето съвремие.

На този трогателен концерт-спектакъл Пендачанска ще си партнира с Плевенска филхармония и Ралица Богданова под диригентството на Найден Тодоров, а в спектакъла ще забележим и фрагменти от емблематични функции в репертоара й.

Билетите са в продажба на касата на Часовника и в мрежата на Eventim.bg https://bit.ly/3a3SCSe

За повече информация и резервация тел.0894/898-098-Маруся Русева /организатор Арт ателие/

Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР